Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@19:26:29 GMT

نکات مهم در آموزش اسکیت به کودکان

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۷۶۲۶۰

قسمت سخت ماجرا، آموزش اسکیت‌سواری به کودکان است. اگر نکاتی را در آموزش اسکیت به کودکان مد نظر قرار دهید، فرایند آموزش اسکیت را با آسودگی و اطمینان خاطر بیشتری پیش خواهید برد. در این فرصت، این موارد را یادآوری می‌کنیم.

سن مناسب برای آموزش اسکیت

معمولا از سن چهار یا پنج سالگی می‌توان آموزش اسکیت به کودک را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این سن، با توجه به مهارت کودک می‌تواند کم‌تر یا بیشتر شود. در واقع باید معیارهایی را از نظر جسمی و روانی در کودک بررسی کنید و در صورت وجود آن‌ها، آموزش اسکیت به او را از سر بگیرید. این معیارها از این قرار است:

‌مطمئن شوید که کودک شما، می‌تواند تعادل خود را حفظ کند بتواند قسمت‌های مختلف بدن خود را با هم هماهنگ کند مهم‌تر اینکه واقعا تمایلی به اسکیت‌سواری داشته باشد

اگر این مشخصات را در فرزند خود می‌بینید، می‌توانید خرید اسکیت را جزء برنامه‌های خود قرار دهید. به این تذکرِ وبسایت کودکان سالم (Healthy Children) هم دقت کنید که تأکید کرده بچه‌های زیر 8 سال حتما باید با نظارت یک بزرگ‌تر، اسکیت‌سواری کنند. پس حتی اگر فرزند خردسال شما، یادگیری اسکیت را تا حد قابل قبولی پیش برده، باز هم هنگام اسکیت کردن، او را همراهی کنید.

اسکیت رولربلید یا اسکیت کواد؟

همانطور که دیده‌اید، دو مدل اسکیت وجود دارد. در یک نوع، سه، چهار یا پنج چرخ اسکیت، پشت سر هم قرار گرفته‌اند که به آن اسکیت رولربلید یا اسکیت این‌لاین (inline) می‌گویند و در مدل دیگر، دو چرخ در جلو و دو چرخ در عقب اسکیت نصب شده‌اند که با نام اسکیت کواد (چهارچرخ) یا اسکیت رولر شناخته می‌شوند. معمولا هردوی این مدل‌ها برای کودکان کاربرد دارد، اما باید دید کدام یک بهتر است؟

ویژگی‌های اسکیت رولربلید

ابتدا روشن کنیم که «رولربلید» (Rollerblade) نام یک برند است که اولین‌بار اسکیت این‌لاین را به بازار عرضه کرد و به همین دلیل با نام اسکیت رولربلید هم شناخته می‌شود.

در سرعت زیاد، تعادل خوبی دارد طول دراز اسکیت به حفظ تعادل کمک می‌کند تکنولوژی کفش اسکیت بسیار پیشرفته است پای کودک در کفش اسکیت رولربلید احساس راحتی می‌کند

ویژگی‌های اسکیت کواد شکل قرارگیری چرخ‌ها به اسکیت‌سوار اطمینان می‌دهد چرخ‌های بزرگی دارد و احتمال خرابی آن زیاد است در سرعت پایین تعادل خوبی دارد ولی در سرعت بالا تعادل کافی ندارد تکنولوژی آن قدیمی است

شاید در نگاه اول، یادگیری اسکیت برای کودکان با اسکیت کواد آسان‌تر به نظر برسد، اما وقتی حرف از مزایای اسکیت رولربلید می‌شود، این مدل طرفداران پرشماری را پیرامون خود جمع می‌کند؛ چون تکنولوژی پیشرفته‌تر آن، احساس راحتی بسیار بیشتری را برای اسکیت‌سوار فراهم می‌کند و این موضوع در اسکیت‌بازی مخصوصا برای کودکان، اهمیت ویژه‌ای دارد.

مقایسه قیمت کفش اسکیت رولربلید و کواد

اگر بخواهیم این دو را از نظر قیمت کفش اسکیت هم مقایسه کنیم، اسکیت رولربلید تنوع بیشتری هم از نظر قیمتی و هم از نظر کیفیتی دارد. برای مثال اگر بخواهید اسکیت بچگانه با قیمتی متوسط بخرید، برند اسکیت روسز مدل‌های مناسبی دارد. به غیر از اسکیت روسز، برند رولربلید هم که مروج اصلی اسکیت رولربلید یا همان این‌لاین است، مدل‌های متنوعی دارد. بنابراین اگر بخواهید به خاطر قیمت کفش اسکیت، به سمت اسکیت کواد بروید که مدل‌های ساده و نه چندان دلچسبی دارد، گزینه‌های متعددی مثل اسکیت روسز دارید که شما را از لحاظ قیمت هم راضی می‌کنند. پس در مجموع، مدل اسکیت رولربلید، گزینه‌ی بهتری است.

ایمنی، اصل اول در آموزش اسکیت به کودکان

بدون هیچ تردیدی، حفظ سلامت و ایمنی کودک، مهم‌ترین نکته در آموزش اسکیت به کودکان است. استفاده از لوازم ایمنی اسکیت مثل کلاه، زانوبند، آرنج‌بند و دستکش برای کودکانی که به تازگی آموزش اسکیت را شروع می‌کنند، امری ضروری است و هیچ‌گاه نباید از آن غافل شوید. پس دقت کنید که هنگام خرید اسکیت، لوازم ایمنی هم همراه اسکیت باشد.

به علاوه، آموزش اسکیت‌سواری برای کودکان باید در محلی مطمئن باشد تا مشکلی متوجه سلامت آن‌ها نشود. به همین جهت، بهتر است آموزش اسکیت به کودکان را در محل‌های عمومی که رفت‌وآمد زیاد است یا در کنار اسکیت‌بازان حرفه‌ای که با سرعت اسکیت‌سواری می‌کنند انجام ندهید. چون احتمال دارد که رفت‌وآمد یا اسکیت کردن افراد حرفه‌ای در اطراف کودکان، باعث برخورد با بچه‌ها و افتادن آن‌ها شود. پس به محل‌هایی بروید که مخصوص آموزش اسکیت باشد، مانند زمین‌های اسکیت که در پارک‌ها یا سالن‌های ورزشی تعبیه شده است.

حفظ تعادل را تمرین کنید

اگر فرزند شما از نظر سنی و جسمی، به رشد کافی رسیده ولی هنوز نمی‌تواند تعادل بدنی خود را به خوبی حفظ کند، باید به عنوان پدر و مادر یا بزرگ‌تر، حفظ تعادل در اسکیت‌سواری را با او تمرین کنید و پا به پای او قدم بردارید. این موضوع به پیشرفت بچه‌ها در یادگیری اسکیت بسیار کمک می‌کند. باید این تکنیک را به همراه او تمرین کنید: «پاها را به اندازه‌ی عرض شانه‌ها باز کنید و زانوها را اندکی خم کنید».

با این تمرین، کودک بر بدن خود مسلط می‌شود و از افتادن‌های پیاپی در امان خواهد بود. اگر انجام این تمرین برای کودک دشوار است، دستش را بگیرید یا با گرفتن زیر بغل‌ها، او را یاری دهید.

به کودک اعتماد به نفس بدهید

زمین خوردن جزئی از یادگیری اسکیت است و برای هرکسی اتفاق می‌افتد. در زمان تمرین اسکیت، اگر کودک چندین‌بار تعادلش را از دست داد و افتاد، ممکن است، کمی ناامید شود. در چنین شرایطی، باید به او یادآوری کنید که همه‌ی بچه‌ها موقع یادگیریِ اسکیت‌سواری، زمین می‌خورند و این مسأله با تمرین حل می‌شود. حفظ اعتماد به نفس، جزء نکات کلیدی در آموزش اسکیت‌سواری به کودکان است.

اگر به دنبال خرید اسکیت بچه گانه هستید و می‌خواهید مدل‌ها و برندهای مختلف را مقایسه کنید، فروشگاه اینترنتی اسکیت‌بای (skatebuy.ir) تنوع خوبی در مدل‌ها دارد و بهتر است سری به آن بزنید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بازی شادی کفش کودکان مد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!

زی‌سان: در روز‌های گذشته خبر گم شدن دختر چهار ساله‌ای به نام یسنا دست به دست شد، دختری که در فضای مجازی و رسانه‌ها با نام یسناکوچولو شناخته شد. 

اما ماجرا از این قرار بود که یسنا دیدار، دختربچه چهار ساله کلاله‌ای (گلستان) پنج روز پیش در زمین کشاورزی روستای یلی‌بودراق گم شده بود. ساعت ۱۷ روز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت گم شدن یک دختر ۴ ساله در زمین‌های کشاورزی روستای یلی‌بودراق کلاله از سوی بخشداری به هلال‌احمر گزارش شد و از همان ساعت اولیه، گروه‌های امدادی و مردم به صورت گسترده برای پیدا کردن او بسیج شده بودند.

مادر دختربچه چهار ساله کلاله‌ای به نام «یسنا دیدار» بعدازظهر روز یک‌شنبه به همراه فرزندش برای کار به مزرعه رفته بود و بنا بر اظهارات خودش بر اثر غفلت، کودک از او فاصله گرفته و به دلیل اینکه ارتفاع و حجم محصولات کشاورزی بالا بوده، کودک مفقود می‌شود. از همان دقایق اولیه بروز این حادثه گروه‌های امدادی محلی و نیرو‌های امداد و نجات هلال‌احمر گلستان دست به کار شده و کار جست‌وجو برای یافتن این دختر خردسال را آغاز می‌کنند. جمعیت زیادی که این عملیات جست‌وجو را انجام دادند، بار‌ها مورد توجه شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

روز پنج‌شنبه مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر به خبرنگار فارس از زنده پیدا شدن این کودک ۴ ساله توسط تیم پاراگلایدر خبر داد.

همچنین سردار دادگر، فرمانده انتظامی استان گلستان با اعلام این خبر به رکنا گفت: دقایقی پیش تجسس‌های نیرو‌های امدادی، پلیسی و سگ‌های زنده‌یاب به نتیجه نشست و یسنا دختر گمشده پیدا شد. با توجه به پیدا شدن یسنا دختر گمشده در گندم‌زار‌های منطقه و زنده بودن این دختربچه بعد از ۴ روز، اقدامات درمانی درحال انجام است.

دو کودک ربا اعتراف کردند

2 عامل اصلی ربایش یسنا دختر بچه چهار ساله شهرستان کلاله اعتراف کردند.

سردار فاضل دادگر ادامه داد: پلیس افزون بر ۵٠ نفر را به‌عنوان مطلع و سه نفر را هم به‌عنوان مظنون مورد تحقیق و بازجویی قرار داده و به این ترتیب دامنه اشراف اطلاعاتی خود را گسترش داد و در نهایت یکی از سه مظنون دستگیر شد.

فرمانده انتظامی گلستان بیان کرد: پس از پیدایش کودک در عصر روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت ماه)، تحقیقات از مظنونین اصلی با شدت و جدیت ادامه یافت تا این که با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی پلیس ۲ نفر از عاملان ربایش که یکی در روستاهای کلاله و دیگری در شهرستانی دیگر متواری و مخفی شده بودند را دستگیر و آنها در بازجویی‌های فنی پلیس به جرم خود اعتراف کردند.

وی یادآور شد: ربایندگان پس از این که متوجه قرار گرفتن در تور اطلاعاتی پلیس شده و عرصه را بر خود تنگ دیدند، برای رد گم کنی و فرار از چنگ قانون با توجه به آشنایی به منطقه در فرصتی مناسب، کودک را در مزارع محل رها کردند.

سردار فاضل دادگر همچنین بابیان اینکه تحقیقات پلیس برای یافتن جزییات بیشتر موضوع ربایش یسنا ادامه دارد از همکاری نزدیک اداره کل اطلاعات گلستان در این پرونده قدردانی و گفت: این حادثه بار دیگر اتحاد و همدلی مردم این استان را اثبات کرد.

افرادی که اقدام به دزیدن و ربودن کودکان می‌کنند چه شخصیتی دارند؟

دکتر مریم سامانی - روانشناس بالینی و استاد دانشگاه- می‌گوید: افراد آدم ربا و کسانی که اقدام به ربودن کودکان می‌کنند در روابط شان به قدرت نیاز دارند. در آدم ربایی قدرت موضوع مهمی است. این افراد اغلب خودشیفته هستند و باید گفت به هیچ عنوان همدلی ندارند بنابراین در برابر عجز و گریه و التماس والدین هیچ عکس العمل همدلانه و مهربانانه‌ای نشان نخواهند داد خودشیفته‌ها دنیا را فقط از منظر خود می‌بینند.

وی ادامه داد: ترفند‌های رایج برای ربودن کودکان شامل: بیا سوار ماشین شو، آب نبات و شکلات برات می‌خرم، کمک کن گربه یا سگ ام را پیدا کنم، نمی‌دانی چه حیوان خوشگلی دارم بیا بریم نشانت بدهم، درخواست راهنمایی، یا ادعای اینکه والدین ات از من خواسته است که تو را به خانه ببرم؛ می‌شود.

وی در مورد تبعات روانی ربوده شدن کودکان گفت: بطور کلی با ۵ اثر در آدم ربایی مواجه هستیم که شامل: ترس و اضطراب، درماندگی و ناامیدی، خشمی که می‌تواند متوجه هر کسی شود، واکنش‌های احساسی مانند شوکه شدن و بی حسی عاطفی؛ گسستگیمانند احساس بی حسی و خاموشی عاطفی و آنهدونیا که معنای از دست دادن لذت در انجام کار‌ها می‌دهد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: ربوده شدن کودکان در همه جای دنیا دیده می‌شود، اما چگونه از کودک ربایی می‌توان جلوگیری کنیم؟ فقط با آگاهی می‌توان این کار را انجام داد به کودکان خود بگوئید هرگز کسی را به دنبال آنها نخواهید فرستاد و با بزرگسالانی که نمی‌شناسند نباید صحبت کنند.

آما آیا این پرونده بسته شد؟

گم شدن فرزند و از دست دادن فرزند در هر مکانی که باشد یکی از وحشتناک‌ترین تجربیاتی است که هم والدین و هم کودکان آن را تـجربه می‌کنند.

دکتر مریم سامانی - روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه می‌گوید: گم شدن فرزند در حقیقت تجربه و شوک عاطفی و روانی بزرگی برای کوکان و والدین محسوب می‌شود، زیرا آنان با ترس شدید و احساس ناامیدی بزرگی مواجه می‌شوند و والدین نیز در این زمان تجربه و سوگ بزرگ از دست دادن و سرنوشت نامعلومی که ایجاد شده است با بمباران افکار تجربه می‌کنند و حس گناه آرام شان نمی‌گذارد.

وی افزود: به این علت گمان می‌کنم بجای اینکه خیال مان راحت باشد که یسنا پیدا شد باید فکر کنیم و توجه داشته باشیم که وظیفه اجتماعی مان تمام نشده است.

بر اساس مطالعات تأثیر گم شدن در کودکی به میزان استرس زا بودن آن حادثه بستگی دارد. به عبارت دیگر آسیبی که می‌تواند در اثر گم شدن ایجاد شود، در یک طیف قرار دارد. بر اساس میزان ترسی که کودک تجربه کرده باشد میزان آسسیبی که به او وارد شده متفاوت است.

دکتر مریم سامانی - روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه می‌گوید: نباید اهمیت تجربیات کودکی را نادیده گرفت، زیرا این گونه حوادث دنیای ذهنی کودکان را به هم م یریزد و آنان احساس ناامنی می‌کنند و این ترس و احساس عدم امنیت در تمام عمر با آنان همراه خواهد بود.

وی ادامه داد: خوب است که والدین از همان کودکی در مورد گم شدن و حوادثی این چنینی با فرزندان خود صحبت کنند و این جدایی را برای آنان توضیح دهند که اگر کودکی با آن مواجه شد آمادگی ذهنی داشته و ترس از رها شدن و دوست داشته نشدن و ناامنی ذهنش را تحت الشعاع قرار ندهد. 

وی خاطر نشان کرد: اثرات روانی این جدایی و گم شدن موجب پریشانی عاطفی، احساس غم و اندوه، اضطراب و رها شدن در کودکان شود. همچنین در آینده آنان را دچار مشکلات رفتاری مانند پرخاشگری، گوشه گیری یا رفتار‌های غیراخلاقی خواهد کرد. 

tags # اخبار حوادث سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید